BOKA BEHANDLING

KINESISK MEDICIN & SVENSK MASSAGE

Dags för en behandling?

En frisk kropp svarar med mjuka rörelser utan smärta och obehag och sinnet har ett klart fokus. Går du med smärta eller symtom som du inte får bukt med på egen hand?
Akupunktur - Första besöket 120 min - Pris 900 kr

Ett första besök tar cirka två timmar. Vi går noga igenom de symtom och problem du behöver hjälp med för att hitta orsaken och gör sedan en inledande behandling. Vi ser även på hur kost och livsstil påverkar hälsa och välmående. Akupunktur har ett brett behandlingsområde, inte bara för smärta. I metoden används tunna steriala engångsnålar men även moxa, värmeterapi, kan användas för att förstärka effekten.


Akupunktur - Återbesök 60 min - Pris 650 kr

Vid återkommande behandling gör vi en snabbare genomgång från tidigare besök och anpassar behandlingen utefter diagnos och förändringar i tillståndet. 


Smärtbehandling 60 min - Pris 650 kr

Här väljs behandlingsmetod utefter vilken smärta man har. Symtom kan vara musarm, tennisarmbåge, nacksmärta eller ischias osv. Behandling kan vara akupunktur, Gua Sha, koppning, massage eller en kombination.


Gua Sha 30 min -Pris 525 kr

Effektiv metod mot stela och ömma muskler. En kraftigt cirkulationshöjande behandling som hjälper kroppen bli av med slaggprodukter och stärker även immunförsvaret. Metoden är en friktionsteknik så en viss rodnad uppstår på huden som kan sitta i några dagar efter behandlingen. 


Massage 60 min - Pris 875 kr

Massage är välgörande för ömma muskler genom att det ökar blodcirkulationen och får spänningar i muskulaturen att släppa. Skäm bort dig själv med en helkroppsmassage där vi mjukt jobbar igenom hela kroppen. En timme av total avslappning som frisläpper "lugn-och-ro"-hormonet Oxytocin.


Massage 30 min - Pris 525 kr (med eller utan koppning)

Bokar du en halvtimmes massage jobbar vi noga igenom hela ryggen för att mjuka upp stela muskler. Massagen anpassas efter just dina behov. Genom att kombinera koppning i samma behandling kan vi komma åt djupt liggande muskelknutor. Kopparna lyfter bindväv och muskelmassa vilket ökar cirkulationen och förbättrar lymf- och blodsystemets flöde.


Välkommen att boka tid hos Zenithas Akupunktur!

Du kan enkelt boka din behandling via BokaDirekt:


Boka behandling via BokaDirekt.se


Du vet väl om att du även kan även köpa presentkort på behandlingar. Kom in i butiken så ordnar vi det. Betalning kan göras med swish eller kontanter.


Har du frågor om behandlingarna eller föredrar att prata med mig innan du bokar är du såklart välkommen att kontakta mig:


Mobil 0705-97 60 48

Zenitha Pettersson

Traditionell Kinesisk Medicin och Klassisk Svensk Massage | Zenithas Akupunktur | 0705-97 60 48

Zenitha Pettersson | Storgatan 30 | 521 42 Falköping | zenithasakupunktur@gmail.com

Copyright © 2021 ZENITHAP Form & Produktion All Rights Reserved